Vedea Healthware ontvangt Vroegefase Financiering van RVO

By 04/09/2020March 16th, 2021nieuws

Vedea Healthware ontvangt Vroegefase Financiering van RVO

Het is zover: Vedea bestaat niet langer alleen in naam, maar heeft nu ook de financiële mogelijkheden om haar platform te gaan ontwikkelen. Na een intensief voorbereidingstraject hebben we met de oprichters op 6 augustus onze definitieve aanvraag ingediend. Op 31 augustus werd door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) onze financieringsaanvraag goedgekeurd. Met een lening uit de Vroegefasefinanciering (VFF) onderzoeken starters en mkb-ondernemingen of hun idee een kans van slagen heeft op de markt. De VFF moet ervoor zorgen dat het idee van de planfase in de startfase komt.

Dit betekent dat we eindelijk aan de slag kunnen om de beste nieuwe behandelmethode voor kinderen met amblyopie te verwezenlijken. Daar zijn we superblij mee en stiekem ook wel een beetje trots op.

Voor ons is dit een goede dag en we hopen dat we in de toekomst met zijn allen terug kunnen kijken dat vandaag de start was van een mooie reis de heel veel kinderen met amblyopie gaat helpen op een kindvriendelijke, efficiënte en kosteneffectieve manier van hun luie oog af te helpen.
Wij kijken erg uit naar de aankomende maanden en hopen u/jullie mee te nemen en horen graag of u zich aan wilt sluiten en meer wilt horen over de Vedea-methode. Schrijf u dan vooral in voor onze nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van het laatste nieuws.

Leave a Reply