Samenwerking

Vedea stelt zich ten doel veelbelovend onderzoek als toegankelijke oplossing naar de praktijk te brengen en in de gezondheidszorg te introduceren.

Om dit mogelijk te maken werkt Vedea samen met een aantal gerenommeerde instellingen, specialisten en adviseurs. Deze samenwerkingsverbanden zijn van essentieel belang om een evidence based therapie te ontwikkelen.

Meehelpen met onze missie?

Ben je enthousiast over ons initiatief? Neem dan vooral contact met ons op want met jouw hulp bereiken we ons doel sneller..

Meld je aan
Rotterdams Oogheelkundig Instituut /
Oogziekenhuis Rotterdam
Het Rotterdam Oogheelkundig Instituut (ROI) coördineert en ondersteunt alle wetenschappelijke onderzoeksactiviteiten van het Oogziekenhuis Rotterdam. Bij het R.O.I. werkt een vast team van oogheelkundig onderzoekers, zoals technisch oogheelkundig assistenten (TOA’s), optometristen, orthoptisten, researchverpleegkundigen en ‘clinical trial assistants’. Het R.O.I. kan bouwen op de uitgebreide patiëntenpopulatie van het Oogziekenhuis. In het Oogziekenhuis Rotterdam werken we nauw samen met de orthoptisten en oogartsen.
Prof. Dr. Bas Rokers
Bas Rokers is universitair hoofddocent en directeur van het Neuroimaging Center aan de New York University Abu Dhabi. Hij onderzoekt de neurale basis van visuele waarneming, met de nadruk op beweging en dieptewaarneming. Hij heeft gastfuncties bekleed bij de Universiteit Utrecht in Nederland, het Massachusetts Institute of Technology en de New York University.